Artiști, muzicieni live pentru evenimente personale speciale precum aniversări, petreceri surpriză, banchete…

Evenimentele private se pot constitui ȋn extraordinare ocazii de a testa imaginația și creativitatea organizatorilor în realizarea unei petreceri reușite.

Cvartetul Imagine vă propune muzică pentru evenimente private: petreceri surpriza, banchete, etc.

Știm cât de greu este să planifici o petrecere surpriză sau o aniversare. De multe ori, din dorința de a organiza o petrecere cât mai spectaculoasă, în care invitații de toate vârstele să se simtă minunat, există tendința să credem că nimic nu este îndeajuns de bun pentru sărbătorit(ă). Însă, cu puțină răbdare și o bună planificare, totul va decurge minunat.

Dacă vrei să surprinzi sărbătoritul(a) printr-un moment artistic spectaculos, cântat live, noi suntem soluția. Vă putem sugera ce melodii sunt potrivite pentru realizarea unui moment muzical ce va impresiona plăcut fiecare invitat. Indiferent de gusturile muzicale ale publicului, meloman, sau iubitor de muzică bună, fie ea clasică, pop, tango, românească, sau rock, noi știm să adaptăm repertoriul în funcție de cerințele dumneavoastră. Am avut evenimente unde am interpretat la cerere numai muzica compozitorului Mozart, creând o ambianță relaxantă, cu sonorități luminoase și cantabile, caracteristice stilului mozartian, dar și evenimente în care muzica pop-rock a animat atmosfera prin ritmurile specifice, iar cea românească a redat caracterul unic al folclorului național.
Fiind deschiși sugestiilor, comunicativi și dornici de a vă împlini dorința de a avea un moment unic şi memorabil, vom stabili împreună un repertoriu adecvat în funcție de preferințele muzicale. Ȋmpreună vom crea efectul surpriză și vom menține o bună stare de spirit, ceea ce va garanta reușita petrecerii.

Ce repertoriu mu vă propunem?

Deoarece suntem singura formație ce acoperă un repertoriu atât de variat, de la muzica clasică, la muzica pop, ragtime, café-concert, rock, evergreen, soundtracks, orice stil vă caracterizează şi vă face plăcere se va auzi live şi rafinat la petrecerea dumneavoastră.

Iată mai jos câteva dintre piesele cele mai cunoscute pe care le interpretăm:

Pentru a cunoaște întreaga listă de piese (repertoriul nostru este în continuă evoluție, îmbogățindu-se pe zi ce trece, cu fiecare eveniment la care participăm) pe care grupul nostru le propune, vă invităm să vizitați pagina Repertoriul nostru.

Fie că e vorba de aniversări, banchete sau petreceri surpriză, noi vom fi bucuroși să contribuim muzical la reușita evenimentului, garantând armonia perfectă dintre ideile, dorințele dumneavoastră şi originalitatea, profesionalismul care ne caracterizează.